top of page

Workshop Klooster Ter Apel

Donderdag 22 september jl mocht ik een workshop begeleiden met enthousiaste deelnemers die op zoek gingen naar een betere exploitatie en naar meer bezoekers voor Klooster Ter Apel. Ook hoopte men vanuit het klooster een impuls te kunnen geven aan de leefbaarheid van het dorp Ter Apel. Een juweel van een gebouw in een schitterende omgeving, gelegen in de meest gastvrije gemeente aan de rand van ons land. Dus de kansen stapelden zich al snel op. Omdat voor de meeste kansen ook 'eigenaren' konden vaststellen die er mee verder gaan, sloten we af in goede hoop op het vervolg. Opdrachtgevers waren Klooster Ter Apel, de gemeente Vlagtwedde, Staatsbosbeheer en de RCE. De foto is gemaakt door Jos Stöver/Erfgoedfotografie.nl

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page