top of page

Kick off Nationaal Park Heuvelrug


Op een stralende woensdagmiddag werd op vliegbasis Soesterberg het startsein gegeven voor de uitbreiding van het park de Utrechtse Heuvelrug tot één groot nieuw Nationaal Park nieuwe stijl. Daarbij is ook Noord-Holland van de partij en loopt de Heuvelrug van de Grebbeberg tot aan het Gooimeer. Om aan te geven wat dat nieuwe Nationaal Park inhoudt mocht ik de essenties van dit nieuwe park & de werkagenda voor de toekomst proberen te vangen in een brochure. Opdrachtgevers waren de Provincie Utrecht en de kwartiermaker Nationaal Park Heuvelrug nieuwe stijl. De opmaak van de brochure lag in handen van En Publique/Inge van den Berg.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page