top of page

Groen licht voor Crossroads


Vanavond ontvingen de initiatiefnemers van Crossroads steun & complimenten van gedeputeerde Henri Swinkels van de provincie Noord-Brabant voor hun plan. Crossroads Brabant 1940-1945 beoogt in 2019 een aansprekend en samenhangend programma te presenteren rondom de herdenking van WOII. Daartoe worden Brabant breed 75 life changing stories verzameld die beleefbaar worden gemaakt en samen de canon van WOII in Brabant weergeven. De initiatiefnemers Museum Overloon, Kamp Vught, Museum Bevrijdende Vleugels, het Maczek museum en Stichting 18 september Eindhoven hebben daartoe het afgelopen jaar een aansprekend programma gemaakt. Erfgoed Brabant en Visit Brabant gaan de initiatiefnemers programmatisch en marketingtechnisch versterken. Als kwartiermakers mochten Janine Caalders en ik zelf dit boeiende proces ondersteunen. Nederland gaat hier nog het nodige van horen; noteer alvast in uw agenda: 2019, herdenking WOII in Noord-Brabant.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page