top of page

De Triomf van het Dorp; de Wederopstanding van de Stad


Op het podium vlnr Yana van Tienen (Achterhoek), Tim van Wanroy (Maastricht), Enno Zuidema (Groningen), Tom Bergervoet (Flexible Cities) & Peter Bertholet (Parkstad Limburg)

Ter afsluiting van een viertal jaren werken aan het ondeerwerp Krimp & Erfgoed, in het kader van het programma Visie erfgoed & Ruimte, werd ism RUIMTEVOLK een symposium georganiseerd waar we stad en platteland bijeen brachten. Een belangrijk gesprekspunt was of initiatieven nu bottom-up plaats vinden of top-down gestuurd moeten worden. RUIMTEVOLK gaf mede namens de RCE en het Ministerie van I&M het antwoord: DOOR HET MIDDEN.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page