top of page

Nieuwe perspectieven voor het Biesbosch Museumeiland

Wat als je al een schitterend museum hebt staan waar je de afgelopen jaren heel hard aan gewerkt hebt. Met een prachtige collectie en een top-verhaal. Met meer bezoekers dan je ooit had durven dromen. En je ligt als museum plots ook nog in een park van wereldklasse: het nationaal park Delta Biesbosch-Haringvliet. Ook dan moet je nadenken over hoe nu verder. Want zo'n snelle groei in gebouw, collectie en bezoekers vraagt ook om een organisatie die mee groeit. In de Biesbosch staat bies (riet) waarvan gezegd wordt dat het zo hard groeit dat je het kunt horen groeien. Dat geldt ook voor het Biesbosch Museumeiland: het is zo hard gegroeid dat de organisatie nu een beentje bij moet trekken. Als Frankenvrij mocht ik een brainstorm met bestuur en directie ontwikkelen waarin we samen onderzocht hebben welke perspectieven er liggen op (inter)nationaal, regionaal en lokaal niveau. Het resulteerde in een bruisende en inspirerende dag met voor de deelnemers heldere te nemen keuzes.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page